Kokeilukeskus mukana kokeiluviikolla – avoimet ovet 16.5. klo 13-15

Kokeiluviikko on jo ovella ja sen tarkoituksena on viikon ajan tuoda kokeilukulttuuria esille. Viikon aikana pureudutaan hyvinvointiin, joka valikoitui teemaksi sen ajankohtaisuuden vuoksi. Hyvinvointi on myös teema, joka yhdistää kaikkia organisaatioita. Kampanjan tavoitteena okinn haastaa organisaatiota kokeilemaan hyvinvointia edistäviä uusia toimintatapoja ja tuomaan omat kokeilut esille Twitterissä tunnisteella #kokeiluviikko.

Kampanjaviikko kokoaa yhteen mielenkiintoisia keskustelutilaisuuksia sekä työpajoja, joissa kuka tahansa pääsee kehittämään ja haastamaan omaa osaamistaan kokeiluiden kehittämisessä sekä arvioinnissa. Kokeiluviikon ohjelmaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: http://www.kokeilevasuomi.fi/kokeiluviikko

Toukokuussa vuoden täyttävän Kokeilukeskuksen tehtävä on tukea varhaiskasvatuksen ja koulutuksen järjestäjien toimintakulttuurin kehittämistä ja innovaatioiden syntymistä. Järjestämme kampanjaviikolla avoimet ovet 16.5.2018 klo 13-15 Opetushallituksen Kokeilukeskuksessa. Tule tapaamaan tiimiläisiä ja kuulemaan mitä on parhaillaan työn alla ja suunnitelmissa. Tilaisuus on avoin ja maksuton. Tervetuloa!